Citizen horloges

Citizen horloges geven burgers hun tijd terug

Dames Heren

Iedereen kan wel citizen horloges gebruiken, als je kijkt naar de tijd die langzaam heel snel verstrijkt. Gisteren was het nieuwjaarsdag, de dag waarop we eigenlijk allemaal het jaar ervoor evalueren en afsluiten om vervolgens te beginnen aan een nieuw begin. 1 januari is de dag van de vernieuwing, goede voornemens en innovatie. Citizen horloges kunnen daar een onderdeel van uitmaken.

De tijd die langzaam heel snel verstrijkt

Als je op iedere seconde gaat letten, lijkt de wereld even stil te staan. De wijzers van de citizen horloges kruipen langzamer dan slakken voorbij. Terwijl, als je de wijzers niet meer in de gaten houdt, sjezen ze sneller dan hazewindhonden. Je moet een oogje in het zeil houden om de tijd niet sneller te laten gaan dan je zelf toelaat.

Mindfull leven met citizen horloges

‘Mindfullness’ is een fenomeen uit de psychologie die nu al enkele jaren bij veel mensen wel algemeen bekend is. Het gaat ervan uit dat je je soms even bewust moet worden van alles. Waar je loopt, hoe je voeten de ondergrond van het oppervlak raken, hoe snel je ademt en dus ook hoe snel de tijd verstrijkt. Als je je bewust bent van de snel verstrijkende tijd, verlangzaam je het eigenlijk. Dat bereik je met citizen horloges: zo houd je altijd de tijd in de gaten.

Citizen horloges niet alleen praktisch

Naast het praktische gebruik van de citizen horloges zijn ze ook nog van design. Je valt op met het mooie product om je pols, en iedereen zal ernaar vragen. ‘Waar heb je het vandaan?’ tot ‘Hoe kan ik er ook een krijgen?’ Je hebt aanspraak, bent populair en had de merk- en designhorloges al veel eerder moeten aanschaffen. Zodra je ‘m hebt kun je het dus ook niet laten om de horloges aan iedereen aan te raden.