Handtassen

Handtassen in alle soorten en maten

Dames

Als vrouw weet je het natuurlijk al lang: je hebt nooit genoeg handtassen. Je moet er natuurlijk een hebben bij ieder paar schoenen. Of bij iedere jas. Voor je het weet hangt je huis vol met handtassen. Het kiezen van de juiste handtas valt nog niet mee. En handtassen cadeau geven is dan ook eigenlijk niet te doen. Of je vriendin moet al precies hebben aangegeven welke handtas ze voor haar verjaardag of andere speciale gelegenheid wil. De kans is anders groot dat ze toch gaat ruilen.

Handtassen te kust en te keur

Wat voor soort handtassen je ook zoekt, ze zijn allemaal online te vinden. En over het algemeen nog tegen leukere prijzen dan in de winkel ook. Handtassen vind je dus gemakkelijk online. Het is alleen nog even kiezen welke handtas het best bij jou past. Want iedereen stelt weer andere eisen aan een handtas. Moeten alleen je mobiel, je portemonnee en je sleutels mee? Dan kun je direct kijken bij de kleinere handtassen. Wil je behalve je mobiel, je portemonnee en je sleutels ook nog je laptop of speelgoed van je kinderen meenemen? Kijk dat vooral bij de grotere handtassen. Wil je een handtas die je moet vasthouden of vind je het fijn om er een hengsel aan te hebben? Jij bepaalt.
Handtassen

Handtassen met veel vakjes of juist niet

De keuze blijft aan jou. Wil je een handtas met allemaal vakjes, of heb je liever een handtas met een groot vak? De mogelijkheden zijn ook op dat gebied onbeperkt. Wil je een handtas met een vakje op de buitenkant of wil je een gladde strakke handtas? Het is net wat jij prettig vindt. Het blijft natuurlijk belangrijk dat je je spullen weer terug kunt vinden. Ze moeten niet verdwaald raken in je handtas. Het is dus misschien wel handig om sowieso een apart vakje voor je mobiel te hebben. Op die manier loop je minder (belangrijke) telefoontjes en berichten mis.

Handtassen van leer of juist van stof

Een handtas van leer heeft altijd een wat meer “klasse” uitstraling dan een handtas van stof. Ook is leer beter bestendig tegen weersinvloeden. En dat is natuurlijk in ons kikkerlandje wel een goed idee. Leer kan over het algemeen beter tegen regen. Zeker wanneer je het goed behandeld met de daarvoor bedoelde middelen. Ook is leer gemakkelijker afneembaar. Dus wanneer je per ongeluk iets knoeit, veeg je dat er zo af.