Budg€t fashionista

Gofashion.nl

Misschien herken je het zelf wel. Vroeger stond merkkleding centraal anders hoorde je er niet bij. Kleur, pasvorm of hoe het zat maakte eigenlijk niet uit, als er maar dat dure modemerkje op je arm, been of heup stond. Soms waren de merkjes zelfs telescopisch klein terwijl de prijs enorm hoog was. Maar, je hoorde er dan wel bij! Had je het net iets minder breed thuis, dan kwam het ook wel eens voor dat je drie dagen in hetzelfde shirt liep. Want met een merkloos shirt of een merkloze broek naar school was absoluut geen optie. Gelukkig nadat je ouder werd begon de merk-gekte wat meer af te nemen. Meningen van anderen doen er iets minder toe en je draagt gewoon de kleding die jij leuk vind en lekker vind zitten, ongeacht of er een merkje op zit of niet. Zelf ben ik enorm blij met deze verandering want er zijn enorm veel manieren om leuk gekleed, tegen een leuke prijs door het leven te gaan. Wil je weten welke manieren er zijn om een echte budg€t fashionista te worden? Lees dan snel verder!

Bespaartips

Wanneer ik tegenwoordig aan het shoppen ben kijk ik vooral naar de kwaliteit van kleding. Als je kleding koopt van goede kwaliteit, dan gaan deze langer mee en heb je er meer plezier van. Ook kun je hiermee geld besparen, door meer draag beurten uit een kledingstuk te halen maak je optimaal gebruik van je bestede geld. De volgende bespaartip is een overduidelijke, het kopen van kleding in de sale. Elke maand zijn er bij verschillende modeketens wel kledingstukken in de uitverkoop, wat gunstig is voor de portemonnee. De volgende bespaartip die ik jullie graag geef is het kijken naar wat je al hebt. Hoe vaak het wel niet voorkomt dat ik mijn kledingkast doorga en kleding vind waar ik niet eens wist dat ik het nog had. Je hebt vaak meer kleding liggen dan je denkt en hierdoor hoef je dus ook niet telkens nieuwe kleding te kopen.

Inspiratie

Heb je mijn bespaartips doorgelopen maar nog steeds onvoldoende geïnspireerd? Ik raad je dan aan om via verschillende social media kanalen zoals Instagram of Pinterest op zoek te gaan naar fashionista influencers. Zij laten vaak op een leuke en laagdrempelige manier zien hoe ook jij voor een leuke prijs, leuk aangekleed door het leven kunt gaan. Ook kun je kijken naar de verschillende blogs die ik heb geschreven of je kunt me simpelweg een vraag stellen via mijn contactpagina!