t-shirt

Een T-Shirt met ronde hals of V-hals?

Nieuws

Een T-shirts blijft een populair kledingstuk, zo door de jaren heen zijn er al enorm veel modellen van ontwikkeld. Echter zit er wel zeer veel verschil tussen deze modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een T-Shirt met ronde hals of een shirt met V-hals. Buiten dat dit een smaak kwestie is heeft het ook te maken met de kleding die je over het shirt heen draagt.

Je kiest een T-shirt met ronde hals

Nog steeds zien we heel vaak het T-shirt met ronde hals voorbij komen. Dit kan als hoofdkledingstuk zijn op een mooie jeans maar ook onder een trui of een overhemd. Echter is er bij het dragen van een T-shirt onder een ander kledingstuk 1 uitgangspunt dat je eigenlijk wel in acht moet nemen. Het T-shirt mag eigenlijk niet onder het kledingstuk dat je eroverheen draagt uitkomen. Zowel niet aan de kant van de hals als aan de onderzijde in je broek. Beide verschijningen geven een wat slordig effect. Kies dus een T-shirt dat in ieder geval lang genoeg is om goed in je broek te dragen zonder dat deze eruit glijdt tijdens het zitten bijvoorbeeld. Draag je de knoopjes van je overhemd wat verder open, kies dan niet voor een T-shirt met ronde hals maar eentje met een V-hals. Hierdoor blijft het T-shirt onzichtbaar ondanks dat je de knoopjes wat verder los hebt.

Of je kiest een T-shirt met V-hals

Kies je voor een T-Shirts met een V-hals? Dan is dit niet alleen prachtig onder een wat verder open gedragen overhemd maar het zorgt er ook voor dat je borstkas breder lijkt als je het T-shirt met V-hals als hoofdkleding draagt. Momenteel is de zeer diepe V-hals in de mode, vooral bij de jongere generatie. Neem eens een kijkje op de website van ShirtsofCotten en bekijk welk model geschikt is voor jou!