Flat cap

Met een flat cap kom je prima voor de dag

Heren

Mannen zijn helemaal hip als ze hun hoofd scheren. Baardje erbij en je voldoet aan de huidige mode-eisen. Maar zo’n kaal hoofd kan nog best wel eens koud zijn. Een flat cap is dan dé oplossing. Want een flat cap is een stuk mooier dan een gewoon petje en een flat cap kan je ook prima bij formele gelegenheden dragen. Dat is met een baseballcap natuurlijk geen gezicht. Een flat cap is er in alle soorten en maten. Je kunt dus precies die cap kiezen die past bij jou en de rest van je outfit. Zo kom je prima voor de dag.
Flat cap

Een flat cap is in diverse materialen beschikbaar

Wil je graag een stoere flat cap, dan kun je er een van leer uitkiezen. Maar ook een wollen cap is hartstikke mooi. Het hangt er maar net vanaf waar jij je prettig bij voelt. Een cap moet echt bij je passen, want reken maar dat je ‘m veel gaat dragen. Er zijn behalve verschillende materialen ook verschillende modellen beschikbaar. Je kiest dan altijd de cap waar jij je het prettigst bij voelt. Want niet ieder mannenhoofd is hetzelfde en niet iedere man heeft dezelfde smaak.

Een flat cap voor je kind

Willen jij en je mini-you benadrukken dat jullie vader en kind zijn? Dan is een flat cap in een kindermaat voor je kind een prachtig idee. Je kind, of het nou een jongen of een meisje is, zal het super vinden om hetzelfde hoofddeksel als papa op te hebben. Je zorgt er op deze manier ook voor dat het kleine koppie lekker warm blijft in de winter en niet verbrandt in de zomer. Twee vliegen in één klap. Of eigenlijk drie. Want het staat natuurlijk echt ontzettend schattig zo’n mini cap.

Een flat cap bestel je gewoon online

In een winkel hoeden en petten passen… veel mannen kijken daar niet echt naar uit. Maar wat nu als je je flat cap gewoon online kunt bestellen? Dan wordt de drempel wel een stuk lager. Je kunt de cap heel gemakkelijk online bestellen en betalen. Je hebt ‘m dan al snel in huis en dan kun je er heerlijk mee op pad. Zit je met de maat? Ook dat is geen enkel probleem. Bij iedere cap op de site staat een handige maattabel. Zo weet je precies welke maat cap geschikt is voor jouw hoofd. Op die manier voorkom je een miskoop.