gents

GENTS laat mannen goed voor de dag komen

Nieuws

Heeft u een speciale dag in het vooruitzicht? GENTS is de winkel die gespecialiseerd is in formele kleding voor heren. Heeft u bijvoorbeeld een bruiloft, gala of een andere speciale gebeurtenis? Dan bent u bij GENTS aan het juiste adres. U kunt daar terecht voor een smoking, jacquet, trouwkostuum, business-suit, andere kostuums en alle accessoires die u nodig heeft.

GENTS is in heel Nederland beschikbaar

GENTS beschikt over een webshop en 20 fysieke winkels verspreid over heel Nederland. U kunt daardoor altijd kiezen voor een specialist. In de webshop kunt u rustig het assortiment bekijken en een geschikte keuze maken. Heeft u liever advies? Dan bent u van harte welkom in de winkel. Hier staan de medewerkers voor u klaar om advies op maat te geven. Het assortiment in de winkels is op dit moment nog uitgebreider dan in de webshop, maar dit zal in de loop der tijd gaan veranderen.

Voor elke gelegenheid de geschikte kleding

Als u gaat trouwen bent u bij GENTS aan het juiste adres. Er zijn diverse trouwpakken beschikbaar zoals het klassieke jacquet en de smoking. In de webshop vindt u het aanbod, maar in de winkel kunt u advies krijgen over combinaties en het op maat laten maken van pakken. Daarnaast vindt u hier ook alle bijhorende accessoires, zoals stropdassen, dasspelden en pochetten. Gaat u niet trouwen maar bent u bijvoorbeeld te gast op een bruiloft of een feest? Ook bij GENTS bent u aan het juiste adres voor smart casual kleding, zoals overhemden, colberts en broeken.

Pasdagen voor studenten

GENTS biedt voor studentenverenigingen de mogelijkheid om een pasdag te houden. Dit houdt in dat zij op een afgesproken tijd en locatie langs komt met een mobiele winkel. Zo kan iedereen een geschikt pak kopen voor het aankomende gala. De vereniging ontvangt hiervoor een commissie die door de vereniging ook als korting kan worden gegeven. De mobiele winkel met spiegels, paskamers en natuurlijk de geschikte kleding wordt geheel door GENTS verzorgd.

GENTS is de goedkoopste van Nederland

GENTS beschikt over een ruim assortiment met hoge kwaliteit van de meest toonaangevende merken op het gebied van herenkleding. De prijzen van de kostuums beginnen bij €99,95. De toplijnen van merken zoals Per Signori en Humberto zijn beschikbaar vanaf €249,95. Als u in de webshop besteld hoeft u geen bezorgkosten te betalen, dat is de uitstekende service die u krijgt. Op deze manier wordt elke man voorzien van de perfecte kleding met hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.