blacklader plaatje

Blacklader: Modieus bedrijfskledingmerk

Nieuws

Als je in de bouw werkt dan is werkkleding een heel belangrijk onderdeel. Feitelijk net zo belangrijk als je gereedschap zelf. Één van de grotere bedrijfskleding merken is Blacklader. Een zweeds merk die voorop loopt op het gebied van bedrijfskleding. Zowel kwa kwaliteit als kwa functionaliteit. Naast dat het kwalitatief goed is en funtioneel zorgt Blacklader er ook steeds meer voor dat het fashionable is. Een facet dat ook in de bedrijfskleding steeds belangrijker wordt. De keuze bij blacklader is enorm en daarom wil ik je graag in de blog meenemen in de keuzemogelijkheden. Zo geef ik je wat meer richting in het maken van je keuze.

De blacklader werkbroek

In de werkbroek is Blacklader behoorlijk vooruitstrevend. Ze zijn dermate zeker van hun kwaliteit dat ze op de stiknaden een levenslange garantie geven. Behoorlijk gedurfd aangezien de stiknaden het bij bedrijfskleding behoorlijk te verduren krijgen. Op de stiknaden is Blacklader behoorlijk inventief geweest. Op de werkbroek zit een zogenaamde dubbele stiknaad. Deze is dermate sterk dat ze de garantie durven te geven. Een onderscheidend gegeven aangezien ze op deze uitvinding patent hebben weten aan te vragen. Het comfort zit vooral in de facetten die ervoor zorgen dat je je gereedschap makkelijk mee kunt dragen. Denk daarbij aan een hamerlus en spijkerzakken. Blacklader heeft zelfs broeken voor linkshandigen. Hierbij zit bijvoorbeeld de hamerlus aan de linkerkant zodat je deze makkelijker pakt met je linkerhand. Spijkerzakken zitten meer aan de voorkant van de werkbroek en zijn van speciaal materiaal gemaakt. Ze zorgen ervoor dat je je spijkers makkelijk mee kunt dragen zonder dat deze heel irritant in je been zitten te prikken. Naast deze zaken is de blacklader werkbroek ook vaak voorzien van verstevigde kniestukken. Voor bijvoorbeeld de stratenmaker is dit van belang, maar in de bouw is het over het algemeen vaak zo dat je meer tijd op je knieën doorbrengt.

Blacklader werkjas

Ook in de jassen is blacklader goed voorzien. Ook hierin is er goed aan de functionaliteit en kwaliteit gedacht. Voor elk jaargetijde en bijbehorende temperatuur is er een jas beschikbaar. Ook als je bijvoorbeeld in de wegenbouw werkt zijn er goede jassen beschikbaar. Die voldoende reflecterende delen hebben om goed zichtbaar te zijn. Kortom ben je een professional in de bouw dan ben je bij dit merk zeker aan het goede adres. De prijs is niet de allerlaagste maar dit verdien je door de kwaliteit zeker op de langere termijn terug.