Mijn digitale aankopen

Dames

Sinds een paar weken kunnen we weer zonder afspraak gaan winkelen in de fysieke zaken. Ook toen het mogelijk was om op reservatie te winkelen, had ik echter mijn bezwaren om hier gebruik van te maken. Er stonden soms enorme rijen voor de winkels, waarbij de afstand ook niet altijd werd aangehouden. Zelf heb ik zodoende nog steeds meer voorkeur om veel van mijn inkopen online te bestellen. Voor de corona crisis ging ik regelmatig naar de winkel, natuurlijk ook wekelijks voor de supermarkten, maar ook voor kleding en andere aankopen. Het is tegenwoordig echter zo gemakkelijk om alles thuis te laten bestellen, dat ik niet zo snel weer terug verander naar mijn oude gewoonten. In deze blog bespreek ik wat ik het afgelopen jaar allemaal online hebt aangeschaft.

Kleding

Tijdens Black Friday en de omringende dagen heb ik vrij veel kleding gekocht. Zo ging het om een nieuwe winterjas en een paar fijne jeans. Ook heb ik wat zomerjurkjes gekocht met bijpassende riempjes. Daarnaast heb ik ook nog wat werkkleding voor een voordelige prijs op de kop getikt. Zo heb ik wat mooie blazers gekocht en wat witte blouses. Ook heb ik een fijn trainingspak gekocht, omdat ik toch zoveel tijd thuis was.

Schoenen

In de herfst heb ik mijn schoenenkast opgeruimd en kwam ik toch tot de conclusie dat ik veel hiervan niet meer draag. Zodoende heb ik deze schoenen weggedaan en heb ik mij bij het kopen van schoenen beperkt tot de nuttige aankopen. Zo heb ik schoenen gabor gekocht, specifiek gezien een mooi paar sneakers met een dierenprintje. Daarnaast heb ik voor mijn moeder ook een paar schoenen van het merk Waldlaufer gekocht. Ook heb ik nog een mooi paar leren laarzen voor mijzelf gekocht.

Eten

Naast dat ik sinds het begin van de corona crisis mijn en mijn moeders boodschappen thuis laat bezorgen, heb ik ook andere voedselitems online besteld. Zo heb ik een paar keer online speciale kaas besteld, zoals een kaas met truffelsmaak. Ook heb ik voor verjaardagen en feestdagen bonbons en andere chocolade items besteld en eventueel bij de jarige laten bezorgen. Ook heb ik met verjaardagen een aantal keer een boeket bloemen, een kaart of een ballon laten bezorgen. Op deze manier kan je iemand toch het gevoel geven dat je aan diegene dacht, zonder dat je fysiek op bezoek hoeft te komen. Daarnaast heb ik ook enkele keren fruit en groente bij lokale boeren besteld via een website.