Blog voor de echte fashionista!

Gofashion.nl

Welkom op GoFashion.nl, de blog voor iedereen die gek is op kleding en mode. GoFashion is hét platform dat is opgericht door een absolute modeliefhebber en vooral voor de echte modeliefhebbers, die ik ook wel fashionista’s noem. Ikzelf ben enorm gepassioneerd over alles wat met mode te maken heeft en ik doe niets liever dan mijn passie delen met anderen. Krijg jij het net zoals ik warm van alle grote modemerken, modeshows en modellen? Dan is GoFashion de blog waarop je al het moois kunt vinden wat de modewereld te bieden heeft. De inspiratie voor mode komt bij mij uit enorm veel verschillende facetten. Het kleurgebruik, de gewaagde creaties of het net ontdekte topmodel kan ervoor zorgen dat ik enorm geïnspireerd en gemotiveerd raak om met mijn modeblog aan de slag te gaan. Ik neem jullie graag mee in de nieuwste trends, ontwikkelingen en tips en tricks die zich afspelen binnen de mode. Met mijn blog hoop ik ook jullie te inspireren en te motiveren voor mijn grote passie. Ben je inmiddels enthousiast geworden? Dan nodig ik je van harte uit om mijn GoFashion blogs te lezen!

Passie voor mode

Regelmatig vragen mensen zich af waar mijn enorme passie voor mode vandaan komt. Zeker de mensen die mij wat langer kennen. Voorheen had ik die passie nog helemaal niet, pas sinds een aantal jaar ben ik volledig geïnspireerd geraakt. Mijn passie begon op de middelbare school, hier was ik een muurbloempje. Ik was dat meisje dat iedereen wel aardig vond, maar ook een beetje vreemd, ook een beetje stil en waar de meeste mensen niet echt hoogte van konden krijgen. Dit was ook te zien in mijn kleding, ik droeg altijd simpele, kleurloze en allesbehalve spannende kleding. Door mijn rustige karakter en rustige kledingstijl zorgde ik ervoor dat ik steeds meer naar de achtergrond verdween. Totdat ik op een dag besloot dat ik niet meer dat grauwe muurbloempje wilde zijn. Tijdens een middagje shoppen heb ik het over een compleet andere boeg gegooid en is mijn kleurloze kledingkast de prullenbak ingegaan. Met een aantal compleet nieuwe, en kleurrijke, outfits ging ik naar school en bloeide dat grauwe muurbloempje op. Voor mij was dat hét moment om nog meer te experimenteren met kleding en zo werd ik op school al gauw een trendsetter op het gebied van mode.

Mode ervaringen

Doordat ik ineens die trendsetter werd op school, heb ik enorm veel mode ervaringen opgedaan. De ene was iets meer geslaagd dan de ander. Maar toch had ik ineens de moed om met kleding te experimenteren. Ik wil jullie vooral meenemen in mijn ervaring dat je geen geboren fashionista hoeft te zijn. Dit was ik zelf zeker niet! Door mij te laten inspireren door verschillende mode-iconen en hun ervaringen te lezen ben ik een fashionista geworden. Tegenwoordig gaat geen nieuwtje op het gebied van mode mij voorbij! Vanuit de gedachte dat iedereen een fashionista kan worden ben ik mijn blog gestart. Met mijn blog wil ik al mijn goudeerlijke ervaringen delen en ervoor zorgen dat ook jij een regelrechte fashionista kan worden. Dus ben jij op zoek naar een leuke fashion blog? Dan ben je bij GoFashion.nl zeker aan het goede adres.